Over ons

Voordelige vliegtickets
Turkije is een zeer veelzijdig land waar behalve de mooiste stranden ook interessante bezienswaardigheden te vinden zijn. Aan de westkust van Turkije vind je bossen, bergen, zee, stranden en een schat aan historisch erfgoed.
Het vermaarde Kusadasi is naast een van de bekendste badplaatsen van Turkije ook een smeltkroes van culturen en gezelligheid.

De Lycische kust staat bekend om de blauwe wateren, schitterende zandstranden en prachtige baaien en aan de Turkse Riviera vind je pittoreske dorpjes, gezellige steden en de majesteuze bergtoppen van het Taurusgebergte.
Met andere woorden, Turkije is veel te mooi om er alleen vanuit een strandstoel van te genieten.

Graag stellen wij ons aan u voor

Wij zijn een zelfstandig reisbureau en daardoor niet gebonden aan bepaalde touroperators.
Hierdoor kunnen wij u een onafhankelijk advies geven en zo de reis uitzoeken die geheel bij u past en aan al uw wensen voldoet.

Kwaliteit, dienstverlening en een persoonlijke service staan bij ons dan ook centraal.
Wij hebben een ruime ervaring in de reiswereld, wij heten u van harte welkom in ons filiaal op de Groenestraat  264 Nijmegen om samen met u een keuze te kunnen maken uit ons brede assortiment.

Altijd bereikbaar  wilt u liever een persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom op ons reisbureau tijdens onderstaande openingstijden:

Maandag:09:00 – 21:00
Dinsdag:09:00 – 21:00
Woensdag:09:00 – 21:00
Donderdag:09:00 – 21:00
Vrijdag:09:00 – 21:00
Zaterdag:09:00 – 21:00

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp